Újezd u Boskovic Jihomoravský kraj
Drobečková navigace

Úvod > Články > Zápis dětí do ZŠ Boskovice

Zápis dětí do ZŠ Boskovice



Datum konání:
12.1.2015
Datum ukončení:
3.2.2015
 

Zápis dětí do Základní školy Boskovice

Ředitelství Základní školy Boskovice oznamuje, že zápis dětí do 1. třídy proběhne v úterý 3. února 2015 v době od 13.00 do 17.00 hodin na všech pracovištích školy (nám. 9. května, Sušilova, Slovákova).

 

Před vlastním zápisem organizuje škola následující akce:

 

nám. 9. května

Dne 8. ledna 2015 navštíví školu budoucí prvňáčci z mateřských škol Lidická a Na Dolech. Děti si v prvních třídách vyzkouší, jaké to bude, až i ony zasednou do školních lavic.

Současně od 13.00 do 17.00 hodin proběhne Den otevřených dveří pro budoucí prvňáčky a jejich rodiče. Starší žáci provedou zájemce školou, odbornými pracovnami, prvními třídami, školní družinou, paní učitelky a vedení školy zodpoví otázky související se vstupem žáka do první třídy.

 

Sušilova

Dne 14. ledna 2015 proběhne Den otevřených dveří pro předškoláky a jejich rodiče. V dopoledních hodinách navštíví školu děti s paními učitelkami z boskovických mateřských škol. Je pro ně připravena prohlídka školy a doprovodný program. V odpoledních hodinách do 17.00 hodin si budovu budou moci prohlédnout také zájemci z řad rodičovské veřejnosti. Budovou je provedou žáci 9. tříd, na otázky odpovědí učitelé a vedení školy.

 

Slovákova

Ve dnech 16. a 20. ledna 2015 navštíví školu budoucí prvňáčci z mateřských škol Na Dolech a Bílkova. Je pro ně připravena prohlídka školy, školní družiny a doprovodný program v tělocvičně.  Dne 28. ledna proběhne na pracovišti Den otevřených dveří. Zájemci z řad veřejnosti a rodiče budoucích prvňáčků si mohou prohlédnout v době od 13.00 do 17.00 hodin prostory školy. Tento den v 15.00 hodin v tělocvičně se koná tradiční sportovní akce „Kdo si chce šplhnout ve škole?“. Jedná se o štafetový šplh nejlepších žáků - sportovců na Lysou horu.