Újezd u Boskovic Jihomoravský kraj
Drobečková navigace

Úvod > Informace k ČOV > Pokračování výstavby ČOV a vodovodu

Pokračování výstavby ČOV a vodovodu



Na trase „A“ byl Evropským fondem schválen změnový list na přeložku vodovodu v části „Podevsí“. Proto mohly být zahájeny práce na dopojení nové kanalizace a následně položena přeložka vodovodu včetně nových přípojek.

Na trase „D“ (zadní část „Horek“) byla současně pokládána gravitační kanalizace, kanalizační výtlak a nový vodovod. V této části nyní stavební firma dokončuje kanalizační a vodovodní přípojky.

Na trase „C“ v krajské silnici, dle povolení, mohly probíhat práce až v měsíci dubnu. Začalo se čerpací stanicí ČS 3. V krajské silnici muselo být použité keramické potrubí, podbetonované až do poloviny průměru potrubí. V souběhu se pokládal také kanalizační výtlak, který se napojil u č.p. 115 do gravitační kanalizace trasy „A“.

Na trase „C1“ byla dokončena výstavba gravitační kanalizace a přípolože vodovodu. V této části hradí materiál na přípolož vodovodu Obec Újezd u Boskovic, včetně výkopu propojení části „A1“ a „C1“ mezi domy č.p. 27 a 30. Dále byly dokončeny práce na trase „C2“ a „C2.1.“ před domy č.p. 39 až 43.

Započala také výstavba na trase „B“ („Hrádek“) - výkop gravitační kanalizace včetně plánované přeložky vodovodu od domu č.p. 28 kolem č.p. 1 a dále č.p. 76 až k č.p.50. V dalších ulicích bude provedena přípolož vodovodu, kterou bude materiálově zajišťovat Obec Újezd u Boskovic.